Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamRestaurant de WithBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Bedrijven en groepen

De With is een levendig restaurant met high quality grill gerechten. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar aan de bruisende Witte de Withstraat in Rotterdam. Ons gepassioneerde team legt je graag in de watten met verrassende dranken en roasted comfortfood.

Wil je met een groep komen lunchen, borrelen of dineren in Rotterdam? De With is the place to be! Onze zaak is stoer, sfeervol en sophisticated. Van bedrijfsuitjes tot verjaardagen of promotieborrels, wij verzorgen een middag/avond op maat. We gaan graag met je in gesprek over de ideale invulling van jouw tijd bij
De With.

Wij begrijpen dat er, tussen het feesten door, ook gewerkt moet worden. Daarom verzorgen wij ook sfeervolle, snelle zakelijke lunches. Je kunt kiezen uit sandwiches, salades of een shared-lunch. Op onze aparte verdiepingen is genoeg ruimte voor een overleg en/of maaltijd. Zeker weten dat deze omgeving bijdraagt aan jouw meeting!

Combineer het zakelijke met het aangename

Zakelijk overleggen in een ongedwongen sfeer. Bij De With zit je goed. Start met een smaakvolle lunch of sluit de dag af met een gezellig borrel. Ons restaurant is verdeeld in drie sfeervolle ruimtes, waar je rustig en comfortabel kunt kletsen met jouw gezelschap. De ruimtes zijn privé af te huren, maar niet geheel afgesloten. Zo maak je altijd deel uit van de unieke, levendige sfeer van De With.

Liever een staande receptie? Aan onze marmeren bar kan iedereen hangen, drinken, lachen en snacken. Aan de bar hebben we ruimte voor groepen van 150 borrelaars en in ons restaurant hebben we 80 zitplekken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en wij helpen je graag met een arrangement op maat.

De With ligt centraal in Rotterdam, er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving en ook met het OV is de Witte de Withstraat goed bereikbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Vul hieronder het formulier in meer informatie over de tailormade mogelijkheden.

Locatie voor groepen en bedrijven
Lunchen, dineren of borrelen met een groep
Bedrijfsuitje
Borrel snacks

Reserveren groepenWat wilt u doen?
Borrel Vergadering Diner

Bijzonderheden:

Contact

Restaurant de With

Witte de Withstraat 81 Rotterdam
Telefoon: 010 - 203 72 96
info@restaurantdewith.com

Facebook Instagram Tripadvisor

Openingstijden

17:00 - 00:00 uur
17:00 - 00:00 uur
17:00 - 00:00 uur
12:00 - 00:00 uur
12:00 - 02:00 uur
12:00 - 02:00 uur
12:00 - 00:00 uur
(keuken tot 22:00 uur)

Bereikbaarheid

In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Locatie, klik voor Google maps

Witte de With
Restaurant de With 2019 - Infopagina's - Realisatie: esens