Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamRestaurant de WithBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Bedrijven en groepen

De With is een levendig restaurant met high quality grill gerechten. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar aan de bruisende Witte de Withstraat in Rotterdam. Ons gepassioneerde team legt je graag in de watten met verrassende dranken en roasted comfortfood.

Wil je met een groep komen lunchen, borrelen of dineren in Rotterdam?

De With is the place to be! Onze zaak is stoer, sfeervol en sophisticated. Van bedrijfsuitjes tot verjaardagen of promotieborrels, wij verzorgen een middag/avond op maat.

Bij de With kan je gemakkelijk kiezen uit een aantal lunch, borrel en diner opties die wij met alle Tender, Love and Care hebben bedacht. Kies bijvoorbeeld voor een Lunch Relax, bij deze lunch wordt op een grote plank de sandwiches in het midden van de tafel geserveerd, geniet van de joy of not choosing! Wil je iets meer luxe? Kies dan voor de lunch deluxe, je kiest bij deze optie tussen 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en je sluit af met een delicious creamy cheesecake. Onze borrel opties gaan van small tot XXL Deluxe. Je kunt dus all the way at de With! Just click down below en open ons groepen assortiment. Dineropties hebben we ook voor elke meat, fish and veggie lover. Kies voor één van onze keuzemenu’s of een shared dining menu want sharing is caring! Bij onze Sharing is Caring optie krijg je een rondje van de kaart, al het deliciousness wat wij te bieden hebben krijg je dan op tafel.

Download onze groepen assortimenten >>

COMBINEER HET ZAKELIJKE MET HET AANGENAME

Zakelijk overleggen in een ongedwongen sfeer. Bij de With zit je goed. Start met een smaakvolle lunch of sluit de dag af met een gezellig borrel. Ons restaurant is verdeeld in drie sfeervolle ruimtes, waar je rustig en comfortabel kunt kletsen met jouw gezelschap. De ruimtes zijn privé af te huren, maar niet geheel afgesloten. Zo maak je altijd deel uit van de unieke, levendige sfeer van de With.

Liever een staande receptie? Aan onze marmeren bar kan iedereen hangen, drinken, lachen en snacken. Aan de bar hebben we ruimte voor groepen van 150 borrelaars en in ons restaurant hebben we 64 zitplekken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en wij helpen je graag met een arrangement op maat. Je bent bij ons welkom met een groep vanaf 8 personen. In de With zijn er meerdere gedeeltes waar je kunt plaatsnemen. Zo hebben wij een verhoogde vliering, een souterrain en een begane grond. Where would you like to spend your evening? Ben je met een groep tot 12 personen dan kan je plaatsnemen op onze begane grond. Tot maximaal 24 personen kan je gebruik maken van de vliering en het souterrain. Ben je met meer personen dan neem je plaats in beide gedeeltes. Beide gedeeltes zijn elkaar verbonden door een trap. Een zittend diner is mogelijk tot 64 gasten, een walking dinner is mogelijk tot 80 gasten met uitzondering van vrijdag en zaterdag. De With ligt centraal in Rotterdam, er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving en ook met het OV is de Witte de Withstraat goed bereikbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Vul hieronder het formulier in meer informatie over de tailormade mogelijkheden.

Locatie voor groepen en bedrijven
Lunchen, dineren of borrelen met een groep
Bedrijfsuitje
Borrel snacks

Reserveren groepenWat wilt u doen?
Borrel Vergadering Diner

Bijzonderheden:

Contact

Restaurant de With

Witte de Withstraat 81 Rotterdam
Telefoon: 010 - 203 72 96
info@restaurantdewith.com

Facebook Instagram Tripadvisor

Openingstijden

17:00 - 00:00 uur
17:00 - 00:00 uur
17:00 - 00:00 uur
12:00 - 00:00 uur
12:00 - 02:00 uur
12:00 - 02:00 uur
12:00 - 00:00 uur
(keuken tot 22:00 uur)

Openingstijden Feestdagen
24 dec. 12:00-00:00
25 dec. dicht
26 dec. 12:00-00:00

31 dec. 12:00-22:00 –
keuken sluit om 21:00

01 januari 13:00-00:00

Bereikbaarheid

In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Locatie, klik voor Google maps

Witte de With route
Restaurant de With 2019 - Infopagina's - Realisatie: ESENS DESIGN