Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamRestaurant de WithBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Menu

Ribs
Steak
Vis
Veggie

You’re always welcome at restaurant de With!

Kom grillin’ good lunchen in Rotterdam! In ons restaurant aan de Witte de With staat ons team de hele dag voor je klaar. Van de lunch tot achterin borreltijd. Bij ons eet je de lekkerste sandwiches, salades en bbq pleasures. Ga voor een Caesar met bbq chicken of een brioche bun met smoked salmon en een 65° ei. Uiteraard met een kop koffie van onze barista’s of één van onze verrassende wijnen.

De With is de fijnste borrelstek van de Witte de With. Onze keukentoppers bereiden bomvolle borrelplanken vol met smaak. Wat dacht je van fingerlicking ribs, big green egg curry chicken shots of gegrilde porkbelly? Come and get it while it’s hot!

Bij ons kan je elke avond terecht voor een rocking roast dinner. Begin met één van onze voorgerechten zoals de asian style steambuns of steak tartaar van avocado. Maar de With is niet alleen meat-minded. Ook vis en veggies grillen wij met liefde.

MENUKAARTEN
Lunch Diner Dranken Borrel

De beste spareribs van het Iberico varken

Op zoek naar de beste spareribs van Rotterdam? Bij ons liggen ze dagelijks op de grill, hot and smokey speciaal bereid voor jou. Onze spare-ribs komen van het iberico varken, bekend van de iberico ham en ook wel Pata Negra genoemd vanwege zijn zwarte hoeven. De smaak van deze pigs is uniek en dat kun je proeven. Onze grillmasters nemen ruim de tijd om de spareribs te pekelen en te marineren en grillen low & slow tot ze juicy zijn met een mooie bite. Kortom: een flinke dosis liefde op je bord!

Op onze houtskoolgrill bereiden we ook de lekkerste housesteak, ribeye of entrecôte en voor de visliefhebber hebben we een Catch of the Day. Got sweet tooth? Uit onze keuken komt home-made cheesecake en veel meer sweetness om van te watertanden. Nieuwsgierig geworden?
Bekijk onze menukaart: lunch / diner

Wij grillen met liefde. Wil je niet missen, toch? Come and get it while it’s hot!


De beste spare ribs
Grill restaurant
Grill restaurant op houtskool
green egg restaurant
slagerplank
borrel snacks
lunchen in Rotterdam
spareribs eten
grill restaurant
nagerecht

Contact

Restaurant de With

Witte de Withstraat 81 Rotterdam
Telefoon: 010 - 203 72 96
info@restaurantdewith.com

Facebook Instagram Tripadvisor

Openingstijden

17:00 - 00:00 uur
17:00 - 00:00 uur
17:00 - 00:00 uur
12:00 - 00:00 uur
12:00 - 02:00 uur
12:00 - 02:00 uur
12:00 - 00:00 uur
(keuken tot 22:00 uur)

Bereikbaarheid

In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Locatie, klik voor Google maps

Witte de With route
Restaurant de With 2019 - Infopagina's - Realisatie: esens